Amenajarea Bailor Traditionale


Una dintre incaperile foarte importante ale casei este intodeauna baia. Ofera intimidate si relaxare, tocmai de aceea trebuie sa o amenajati in asa fel incat sa va simtit bine aici si sa puteti petrece oricat timp doriti, intr o maniera comoda, relaxanta, departe de toate grijile cotidiene. Daca dispuneti de suficient loc, va puteti juca putin orice tip de mobilier de baie si puteti amenaja in stilul dorit fara prea mult efort si fara sa va conditioneze spatiul. Baile amenajate traditional sunt, de obicei cele mai indragite deoarece ofera un confort sporit, iar mobilierul caracteristic ofera o senzatie primioare, calduroasa. 

Astfel, daca v-ati decis asupra stilului, nu va mai ramane decat sa alegeti elementele potrivite, fara a le combina insa cu altele moderne sau rustice deoarece riscati sa obtineti o imbinare total nepotrivita, poate chiar incomoda. Dupa cum am spus, odata ales un stil, pastrati-l cu strictete si cautati cu rabdare fiecare piesa de mobilier pentru baie pana gasiti ceva ce se potriveste cu restul si se integreaza frumos dar intodeauna si util in spatul destinat. Baile traditionale vor contine atat cada cat si rafturi, chiuveta, baterii si alte elemente de decor clasice, cum le stiam de pe vremea bunicilor sau a parintilor, ca de exemplu cada cu picioare sau zidita, nu cu masca, baterii cu doi robineti, nu cu clapeta, chiuveta simpla cu picior, etc.

Deasemenea puteti include si lemnul masiv printre materialele din care este alcatuit mobilierul, acesta fiind intodeauna un element clasic si elegant ce va contura foarte bine decorul. In ceea ce priveste culorile baii, pentru stilul traditional, este de preferat sa alegeti alb, crem, bej sau alte culori calde, pastelate, in nici un caz culori sau contraste puternice. Ca si faianta alcatuita din placi mici sau chiar mozaicul decorativ se integreaza foarte bine. Daca va blocati intr-un punct al decorarii baii si nu mai stiti ce se poate asorta la ceea ce aveti deja, cu siguranta veti gasi pe net sau in magazinele de nisa cum este si www.obiectesanitare.eu idei si sugestii, astfel incat sa nu intampinati piedici in realizarea unei bai  asa cum ati visat.